Doculine is uw specialist inzake kantoor- en schoolartikelen.

Wij zijn ontstaan uit de overname van Ets. Brogniez op 1 januari 2011. Daar waar Ets. Brogniez zich in Anderlecht bevond, beschikken wij over een nieuwe locatie in Jodoigne.

Ets. Brogniez was een familie bedrijf, waar nauw samenwerken en een gepersonaliseerde service centraal stonden. Doculine behoudt dit familiale karakter aangezien het een meerwaarde biedt, zowel voor ons als voor onze klanten. Het toevoegen van jong en dynamisch talent vervolledigd het plaatje. De combinatie met onze jarenlange ervaring in de sector maakt dat wij top kwaliteit kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Wij kopen onze grondstoffen aan in Europa en produceren ter plaatse, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit van onze producten. Het is om die reden dat Doculine volledig in België gevestigd is.

Onder de merknaam Bronyl bieden wij een ruim assortiment kantoor- en schoolartikelen aan, waaronder ringmappen, kaften, boxen, dossiermappen, clipboards, en nog veel meer. Al onze producten zijn er om u te ondersteunen bij het organiseren van uw werk. Kwaliteit is daarom een absolute vereiste. Bronyl is als merk al jaar en dag gekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van het feit dat elk bedrijf anders is. Personalisatie en maatwerk is daarom één van onze speerpunten. Zo garanderen we een maximaal rendement bij het gebruik van onze producten. Het toevoegen van tekst en logo geeft het geheel een professionele uitstraling.